Felhasználónév: Jelszó:
Belépés
 
 
   
  Társasház
BEVEZETŐ

   
 
MINTA MENÜPONT

A Társasház-Érték Portál a Társasház-Érték rendszer felhasználói számára nyújt lehetőséget, hogy az általuk kezelt házak elérhetőek legyenek a világhálón, és korszerű eszközökkel informálják azok tulajdonosait, bérlőit aktuális egyenlegeikről, folyószámla forgalmukról, a társasházat érintő hírekről. Az új Társasház-Érték Portál immár lehetőséget biztosít a számvizsgálók és közös képviselők kiszolgálására is, mivel a rendszer részét képezi a naplófőkönyvvel kapcsolatos listák is.

A Társasház-Érték Portál használatával Ön időt és pénzt spórol, hiszen nem kell havonta folyószámla listákat nyomtatnia, postáznia, e-mailben küldözgetnie. Elég az online adatbázisnak átadni az aktuális információkat és a Tulajdonos akkor nézi meg, amikor csak akarja és ahol akarja.

A hírek, eseménynaptár, hírlevél és  szavazás modullal Ön közvetlenebbül tarthatja a kapcsolatot a Tulajdonosokkal. Az információk sokkal gyorsabban áramolhatnak, mint a megszokott módokon. Amennyiben úgy dönt engedélyezheti a hírekhez való hozzászólásokat, így a tulajdonosok egymás között is megbeszélhetik azt, véleményük egyfajta támpontot adhat a közös képviselet felé is. Az Online hibabejelentésekre azonnal reagálhat, elindíthatja a javítási folyamatot.

A merőóraállás bejelentése nagyban segítheti munkáját a közműelszámolásnál, hiszen a lejelentett óraállások egy mozdulattal importálhatók a Társasház-Érték rendszerbe.

 

 
     
 Látogatások száma:  
Demo Kft  
Társasház kezelés és Üzemeltetés  
   
Cím: 1111 Budapest Első u. 11.  
Tel: (100) 123-12-12  | Fax: (100) 987-98-98  | Email:  | Web: www.ertek.hu  
   
Adatvédelmi nyilatkozat  |  Általános szerződési feltételek